Madcience zomerkamp

Te gek Mad Science zomerkamp bij Haarlemmermeermuseum de Cruquius

Na het succes van de voorgaande jaren wordt er deze zomer weer een te gek wetenschapsprogramma georganiseerd in Cruquius Museum. Kinderen kunnen zo tijdens de zomervakantie volop creatief en kritisch denken, problemen oplossen, en natuurlijk vooral veel plezier maken met allerlei spannende en uitdagende proefjes en experimenten.

De Cruquius is een plek om te leren over stoommachines en de strijd tegen het water, maar in de zomer dus ook een heerlijke locatie voor een week vol wetenschappelijk onderzoek! Gedurende 4 dagen van 09.00 tot 16.00 uur gaan kinderen van 7 t/m 11 jaar samen met de gekke professoren van Mad Science op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschap en techniek.

Zomerkamp Steengoed van Mad Science Noord-Holland duikt iedere dag in een nieuwe wereld. Het programma is nog volop in ontwikkeling, maar bouwen zal het centrale thema zijn.

Steengoed is in de Cruquius van 16 t/m 19 augustus.
De normale prijs is 195 euro, maar als je er snel bij bent, betaal je slechts de vroegboekprijs van 165 euro!

NB: het kamp kan natuurlijk alleen doorgaan als dat mag volgens de dan geldende Corona maatregelen. Je krijgt hier uiterlijk 2 weken van te voren bericht over.

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar https://nederland.madscience.org/zomerkamp.aspx

Organisatie

Cruquius Museum

Soort activiteit

  • Kinderen
  • Workshop