Meer Historie magazine juni 2020

Polder vol geschiedenis

Elk kwartaal informeert het magazine Meer-Historie via persoonlijke, polder- en politieke teksten over de geschiedenis en het heden van Haarlemmermeer. 

Verkooppunten 

Het magazine is te koop voor € 6, - per exemplaar bij Historisch Museum, Cruquius Museum, Boekhandel Stevens, Bruna in Nieuw-Vennep en Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp. 
Neem contact op met meer-historie-magazine@shmdc.nl voor nazending van een exemplaar voor € 6,- exclusief portokosten. 

Een jaarabonnement. Leuk cadeau!

Voor de minimale bijdrage van slechts € 22,50 per jaar kan je begunstiger van Meer-Historie worden. Een hogere bijdrage is welkom. Hiermee steun je Meer-Historie in haar werk voor het behoud van het erfgoed, ontvang je het magazine, én heb je gratis toegang tot de musea. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Blader eens door het blad

Hier zijn twee voorbeelden te bekijken. Wil je verder de geschiedenis induiken, kijk dan eens op de beeldbank voor de Meer-Historie archief van 1973 tot 2000. Veel leesplezier. 
 

Adverteren

Bereik de 3500 trouwe lezers en vaste meelezers van Magazine Meer-Historie in Haarlemmermeer met uw advertentie voor een bescheiden bedrag vanaf €75,- Zie hier de tarievenlijst. 
Voor meer informatie over de mogelijkheden mail info@shmdc.nl, met als onderwerp adverteren in Meer-Historie. 

Redactie op zoek naar nieuwe leden

De redactie is op zoek naar nieuwe redactieleden en naar nieuwe inbreng in woord en beeld voor het magazine. Onderwerpen zijn er te over en vrij te kiezen mits het een link heeft met Haarlemmermeer. Onderwerpen als water, land, lucht, dijk, dorpen en daken: het vroeger, het hier en nu van de polder nodigen uit tot schrijven. Klinkt dit interessant en heb je oog voor verhalen, neem dan vooral contact op met de redactie via meerhistorie@gmail.com en (06) 11513990.

Redactie 
Henk van den Hoef (hoofdredacteur)
Janny Herfst
Barend Klaassen
Harry van Raak
Marco Snel
Henri Stroet

Drukkerij Groen doet de vormgeving en het drukwerk van Magazine Meer-Historie.